Author
Message Text For:
ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΑΙΚΗΣ

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 5:05 PM
View Profile
Από τα λίγα που καταλαβαίνω (σε σύγκριση με τους γκουρού του φόρουμ), ο Φκενής θέλει να δύγει διότι νιώθει ασφυκτικό τον εποπτικό ρόλο της ΚΤ.

Επειδή, το συμπέρασμα που φκάλλω για τον Ορφανίδη είναι ότι ξέρει τη δουλειά του, τείνω να πιστέψω ότι εν καλά που κάμνει τζαι νομίζει ο Φκενής ότι εν ασφυκτικός έλεγχοσ.

Αφού δεν θέλει τον έλεγχο του Ορφανίδη, εμένα μου δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι ριψοκίνδυνος (ττου ππούτ ιτ μάιλντλυ) και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου ως πελάτης μιας τράπεζας.

Οπότε....

οψόμεθα
Όλαφ

-------------------------
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. - Άλμπερτ Αϊνστάιν. <BR> <BR>Η βαρύτητα αυξάνει σημαντικά το Φθινόπωρο, διότι τότε πέφτουν τα μήλα ομαδικά. - Αγνώστου φιλονευτονικού!

Reply
Bottom
Next
Previous

Hans

Captain
Date Posted: May/18/2009 5:07 PM
ALLO ENAS POKSO......

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ AΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΕΦΑΡΕΙ Η ΚΥΠΡΟΥ..

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 5:18 PM
View Profile
Χανς,

δεν ασχολούμαι με μετοχές. Τις τελευταίες τις πούλησα το 2002. Πραγματικά με προβληματίζει όλο αυτό το σκηνικό και δεν αστειεύομαι καθόλου.
επεξηγηματικά
Όλαφ

Υ.Γ. Αν θες να ξέρεις το να πάει πάνω η μετοχή με συμφέρει λόγω μιας επενδυτικής ασφάλειας που έχω (και που και αυτή αν πάει πάνω αρκετά θα την εξαργυρώσω).

Υ.Γ. 2 Τους ίδιους προβληματισμούς ακούω και από άλλους γύρω μου, που επίσης δεν ασχολούνται με το ΧΑΚ, αλλά έβλεπαν τη Λαϊκή σαν ένα σοβαρό (ΚΥΠΡΙΑΚΟ) οργανισμό.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. - Άλμπερτ Αϊνστάιν. <BR> <BR>Η βαρύτητα αυξάνει σημαντικά το Φθινόπωρο, διότι τότε πέφτουν τα μήλα ομαδικά. - Αγνώστου φιλονευτονικού!

Reply
Bottom
Next
Previous

Hans

Captain
Date Posted: May/18/2009 5:53 PM
FILE OLAF,KANENA ASTEIO ,DEN VLAPTEI THN YGEIA.
SIGOYRA OLOI ENDIAFEROMASTE ....
NASAI KALA.
HANS

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ AΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΕΦΑΡΕΙ Η ΚΥΠΡΟΥ..

Reply
Bottom
Next
Previous

ADONIS

The Saint
Date Posted: May/18/2009 6:02 PM
prwti fora simfonw me Olaf 100%. Molis liksei to grammatio me LAIKI kope tou vour! Mallon to idio kai me tin Asfaleia. By the way, i Cyprialife en diki tou i epoulisentin tziai toutin?

There will come a time when you believe everything is finished. That will be the beginning.

Reply
Bottom
Next
Previous

dks

Red Card 15/3/10
Date Posted: May/18/2009 6:14 PM
View Profile
kopelia en oulla fouska tou kalamara ... vallei piesi tou orfanide ... alla enen pellos na pleronei to diplasio foro stin ellada.
MBLOFAREI

Axristofkias probably the lowest IQ of them all!

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 6:48 PM
View Profile
Μπλόφα, ξιμπλόφα, στα μάτια τα δικα΄μου, του Άδωνη και μιας μεγάλης πλειοψηφίας πελατών (όχι μετόχων και traders) που εμπιστεύονται τη Λαϊκή ως σοβαρό (ΚΥΠΡΙΑΚΟ) οργανισμό το image της έχει πληγεί μπορώ να πω και ανεπανόρθωτα, ακόμα κι αν κάνει πίσω.

συμπληρωματικά
Όλαφ

Reply
Bottom
Next
Previous

dks

Red Card 15/3/10
Date Posted: May/18/2009 6:53 PM
View Profile
pos epireazei tis katatheseis i daneia tetoia kinisi? eite stin ellada eine i edra eite stin kypro eite stin agglia ti ousiastiki diafora kanei?
to vlepeis ousiastika i mipos synaisthimatika?

Axristofkias probably the lowest IQ of them all!

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 7:10 PM
View Profile
Όταν διαλέγεις ένα brand, μετράς τι (νιώθεις ότι) κρύβει ή καλύτερα κουβαλά πίσω του. Για μένα η Λαϊκή είναι ένας σοβαρός (ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ) τραπεζιτικός οργανισμός. Όταν βλέπω ότι για έναν άππωμα του Φκενή, επειδή αγκρίστηκεν με τον Ορφανίδη, σηκώνει την τράπεζα και φεύγει για αλλού, κλονίζεται η εμπιστοσύνη μου, ναί ή όχι;
εις απάντησην

Όλαφ

Υ.Γ. Δεν είναι καλά που μπορούμε να συζητούμε σε αυτό το post;

Reply
Bottom
Next
Previous

kappa

Me to namin
Date Posted: May/18/2009 7:39 PM
File OLAF,prepei omws na thimasai oti toutoi den einai mono ton Fkeni pou diwxnoun.Edkioxan kai ton EASYJET(pou htan padi diko mas,).edkioxan thn Ethnikh,edkioxan thn Arab Bank ....
Ara kati vrwma mes touton ton topo.

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 8:03 PM
View Profile
Κάππα,

εγώ δεν είδα κανέναν να διώχνει τον Φκενή. Μόνος του τα πήρε και φεύγει.
στο καλό
Όλαφ

Reply
Bottom
Next
Previous

TemplariusCy

Red Card 7/9/09
Date Posted: May/18/2009 8:16 PM
View Profile
PANTWS O PROEDROS EDWSE TH PLHRH DIASTASH TOU ZHTHMATOS...

xak..xak..xak!!!

Reply
Bottom
Next
Previous

fivos

.
Date Posted: May/18/2009 8:24 PM
Temp
Pragmati o Proedros edwse tin pliri diastasi tou PROVLIMATOS.
Ennen egw pou ediwksa ti Laiki, en o Orfanidis. Egw entzai...

fivos

Reply
Bottom
Next
Previous

TemplariusCy

Red Card 7/9/09
Date Posted: May/18/2009 8:30 PM
View Profile
Χριστόφιας: Με προειδοποίησε ο Βγενόπουλος
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/05/2009 19:52:09

Σε παραδοχή ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Marfin, Ανδρέας Βγενόπουλος, τον είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα αποχώρησης του ομίλου από την Κύπρο, όταν είχαν βρεθεί τον Μάρτιο, προέβηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας. Μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και απαντώντας σε ερώτηση της StockWatch, ο κ. Χριστόφιας αποκάλυψε ότι «βεβαίως» τον είχε προειδοποιήσει ο κ. Βγενόπουλος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο κατά την συνάντηση τους πριν μερικούς μήνες. Ωστόσο, σημείωσε, «δεν μπορώ να υποχρεώνω τον οποιοδήποτε οικονομικό παράγοντα να κάνει εκείνο που νομίζω εγώ ότι είναι σωστό».

«Όσον μου επιτρέπουν οι αρμοδιότητες μου χωρίς να παρεμβαίνω προσπάθησα να αποτραπεί αυτή η απόφαση», είπε ο κ. Χριστόφιας. «Από εδώ και πέρα, που φταίει η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε.

Απορρίπτοντας με έντονο τρόπο ότι ευθύνεται η κυβέρνηση για ότι συμβαίνει στην Marfin Laiki, σημείωσε ότι για το ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο επικαλέστηκε η Marfin για την αποχώρηση της, έχει ευθύνη η Κεντρική Τράπεζα.

«Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του λαού το λαό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, μιλώντας με έντονο ύφος.

«Η κυβέρνηση δεν φέρει καμία, μα καμία απολύτως ευθύνη για το τι συμβαίνει στη Marfin Laiki».

Παραπέμποντας στην Κεντρική Τράπεζα και στις εποπτικές αρχές τόνισε η εφαρμογή του ρυθμιστικού πλαισίου είναι ευθύνη της ΚΤ και των διαφόρων εποπτικών ιδρυμάτων.

Κληθείς να απαντήσει εάν θα καταβληθούν περεταίρω προσπάθειες για να ανατραπεί η απόφαση, ξεκαθάρισε ότι από δική του πλευρά δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε παραπέμποντας στο διοικητή της ΚΤ. Τόνισε ότι το σύνταγμα δεν του επιτρέπει να παρεμβαίνει σε αποφάσεις της ΚΤ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε καταλήγοντας τα κόμματα να σεβαστούν και αυτά το σύνταγμα.

xak..xak..xak!!!

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 8:31 PM
View Profile
Φοίβο,

κανένας δεν έδιωξεν τον Φκενήν. Μόνος του εσηκώστηκε να φύγει.

στο καλόν τζαι πάρατζει

Όλαφ

Υ.Γ. Ο Τσιριπιλλής στο άλλον ππόστ είπεν τα ακόμα καλύτερα που μένα. Εν γκουρού τζείνος!

Reply
Bottom
Next
Previous

fivos

.
Date Posted: May/18/2009 8:33 PM
Dil o Proedros kai i KT eite den syntonizontai eite den synennoountai.

fivos

Reply
Bottom
Next
Previous

fivos

.
Date Posted: May/18/2009 8:39 PM
Olaf
Asfalws i apofasi na fygei itan diki tou. Yparxei omws kai i periptwsi na dimiourgeis sinthikes pou sprwxneis kapoion pros ta eksw.
Egw apla lypoumai para poly gi afti ti lypiri ekseliksi eis varos tis dikis mou patridas pou den lyetai me aforismous kai xaraktirismous. Apotelei mia thliveri Kyvernitiki APOTYXIA.
To na dilwnei o Proedros "egw entzai" den me ikanopoiei.

fivos

Reply
Bottom
Next
Previous

Olaf

Forumistas
Date Posted: May/18/2009 8:52 PM
View Profile
Τον ενόχλησε το θεσμικό πλαίσιο της ΚΤ και της ΕΚ, δηλαδή δεν τον άφησαν να αλωνίζει και σηκώνεται να φύγει. Για τόσον καιρόν εκθειάζαμεν τον Ορφανίδη που κάμνει καλά την δουλειάν του και τωρά φταίει η κυβέρνηση;

απορητικά

Όλαφ

Reply
Bottom
Next
Previous

azo

.
Date Posted: May/18/2009 9:55 PM
Ta maskaralikia tou xristofkia aidiasamen ta pro pollu, exeramen ton ge prin gini proedros. Einai ontos lipiro to oti i kivernisi gia akoma mia fora sirni o enas to mpalaki ston allo ke o kalamaras sikoni organismo simbolo tis kypriakis oikonomias ke fefki.

Reply
Bottom
Next
Previous

azo

.
Date Posted: May/18/2009 9:57 PM
Fisika pai eteliose pleon, to prama ine dimosio (stratigiki fkeni) ke den einai efkolo na to xiristis (stratigiki fkeni). Opios dokimasi na kami politikes manouvres riskari tin kariera tu (diladi kanenas, to gnosto .. "eseis...").

Oti itan na gini eprepe na gini otan to thema itan sta paraskinia. Distixos/eutixos kapioi den ta "ivran".

Reply
Bottom
Next
Previous